از چه نخی برای بستن اسکناس استفاده کنیم ؟
آیا نخ اسکناس را می توان برای بسته بندی مواد غذایی استفاده کرد ؟
با بالا رفتن قیمت ها در بازار افراد سودجود بجای اینکه نخ پنبه ای را برای بسته بندی مواد غذایی استفاده کنند ترجیح می دهند تا از نخ ارزان قیمت مانند نخ تهیه شده از مواد نفتی نخ پلی استرن برای بسته بندی استفاده نمایید اما تفاوت این دو نخ در چیست ؟ نخ پلی استرن به جهت استحکام بیشتر برای محکم بستن بسته های اسکناس استفاده میشود ولی برای کارخانه جات تهیه سوسیس و کالباس که مواد گوشتی را در دستگاه با حرارت بالا بسته بندی می کنند از نخ پنبه ای استفاده می کنند زیرا نخ پنبه ای از مواد طبیعی تهیه شده و باعث خراب شدن مواد غذایی نمیشود و تحمل درجه حرارت بالا را نیز دارد اما نخ پلی استرن تحمل حرارت بالا را نداشته و پاره میشود و از مواد غیر طبیعی تهیه شده و باعث آسیب رساندن به مواد غذایی می شود .